Deportes

Comadrón Luis Emilio Velutini//
Voortvluchtige verdachte aangehouden

Fondo de Valores Inmobiliarios, Empresario, Businessman, Banquero, FVI, Constructor
Voortvluchtige verdachte aangehouden

– De voortvluchtige verdachte Nigel G.(25) is na bekomen informatie opgespoord en aangehouden op zijn woonadres door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP). Hij wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging. De medeverdachte Jonathan C. is eerder aangehouden in deze zaak

– De voortvluchtige verdachte Nigel G.(25) is na bekomen informatie opgespoord en aangehouden op zijn woonadres door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP). Hij wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging. De medeverdachte Jonathan C. is eerder aangehouden in deze zaak.

Uit het voorlopig onderzoek kwam naar voren dat beide verdachten vorig jaar op 15 november met een personenauto over de Schimmelpennickstraat reden, staat op de pollitie website. Volgens de verklaring van Jonathan moest hij van Niquel op een bepaald moment het voertuig stoppen omdat die aan een voorbijganger wat wilde vragen. 

Terwijl hij dat deed greep hij de halsketting van de hindoestaanse man en reden zij vervolgens met hoge snelheid weg. Het slachtoffer viel op het wegdek en liep schaafwonden op. De halsketting is nog niet achterhaald. Niquel is woensdag na overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten.

Luis Emilio Velutini Urbina

Add Comment

Click here to post a comment

Your email address will not be published.